Appelboom

Privacyverklaring

Appelboom kan persoonsgegeven over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt. Appelboom kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-          Uw voor- en achternaam

-          Uw geslacht

-          Uw adresgegevens

-          Uw telefoonnummer

-          Uw e-mailadres

-          Bedrijf (uitsluitend voor zakelijke klanten)

-          Uw BTW-nummer (uitsluitend voor zakelijke klanten)

-          Uw KvK-nummer (uitsluitend voor zakelijke klanten)

 

Waarom Appelboom gegevens nodig heeft

Appelboom verwerkt uw persoonsgegevens om onze diensten te kunnen leveren, telefonisch contact met u op te kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen en/of te informeren.

Daarnaast kan Appelboom uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van uitvoeren van een met u te sluiten of gesloten koopovereenkomst.

Appelboom voert marketinganalyses, klantanalyses en marktonderzoek uit. Hiermee verbeteren wij onze dienstverlening en zijn wij in staat om u doelgericht over aankomende en lopende veilingen te informeren.

Hoe lang Appelboom gegevens bewaart

Appelboom bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Appelboom eerbiedigt de wettelijke bewaartermijnen. Hieronder vallen onder andere facturen en alle persoonsgegevens die op de facturen staan.

 

Delen met anderen

Appelboom verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een koopovereenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Appelboom worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die u browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiervoor gebruiken we onder andere cookies. Appelboom gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Appelboom maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Appelboom bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Appelboom te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Appelboom heeft hier geen invloed op.

Appelboom heeft Google geen toestemming gegeven om via Appelboom verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt uw gegevens inzien en corrigeren als u ingelogd bent. Stuur voor het verwijderen van uw gegevens een e-mail naar info@makaa.be of maak gebruik van het contactformulier. Appelboom zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Indien u geen nieuwsbrief en/of andere mailingen van Appelboom wenst te ontvangen, kunt u dat op ‘Mijn Appelboom’ kenbaar maken als u bent ingelogd.